Eetcafé De Brouwmeester

nieuwsoverzicht

Paasdagen zijn wij open.

Ons bedrijf is beide Paasdagen vanaf 10.30 uur geopend.
Kom gezellig aan voor een lekker stuk gebak, een heerlijke lunch of een gezellig diner.

Kijk ook eens in ons fotoboek.

Wij zien U graag.

Lekker warm bij ons in de veranda

Vanaf deze winter kunt u ook bij ons terecht in de veranda. 
Hier staat nu een heerlijke kachel waardoor u lekker in de veranda kunt zitten onder het genot van een smakelijke lunch of diner. 
Heeft u een eind gewandeld of gefietst?
Kom lekker opwarmen bij de kachel met een kop koffie met gebak of een biertje met een bitterbal. 

Graag tot ziens!

Asahi introduceert Viper: de nieuwe hard seltzer

Laag in alcohol en fris van smaak Viper Hard Seltzer is een heldere, licht alcoholische drank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bestaat uit bruiswater, alcohol en een fruitsmaak en richt zich vooral op degenen die graag genieten van een alcoholisch drankje maar ook voorzichtig zijn met het consumeren van kunstmatige ingrediënten, suiker of veel calorieën. Viper is een gebrouwen hard seltzer, beschikbaar in de smaken lime en cranberry en bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- of zoetstoffen.

Verkrijgbaar bij Eetcafe de Brouwmeester

Onze klein maar gezellig multifunctioneel zaaltje

Sinds Maart 2021 beschikt ons bedrijf ook over een klein maar gezellig multifunctioneel zaaltje. U kunt hier een vergadering of feestje organiseren of van een besloten lunch of diner genieten. De ruimte is door middel van suitedeuren af te sluiten zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Heeft U interesse in één van de mogelijkheden neem dan contact op met ons. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn en samen met U komen we vast tot een goede oplossing.