Menukaart

Onze Menukaart

Wilt u bij ons de lunch gebruiken dan heeft onze menukaart keuze genoeg. Gaat u voor een lekkere uitsmijter of kiest u liever een goede gehaktbal met brood. Er staan echter ook heerlijke maaltijd salades die geserveerd worden met toast op de kaart en in het seizoen serveren wij diverse belegde broodjes.

Voor het diner kunt u kiezen uit vlees of vis ofvegetarisch en natuurlijk zijn de maaltijdsaladesdan ook te verkrijgen. Of kiest u voor een Koekanger pannetje bereid met verse groentenen lekkere schnitzelreepjes. Ook hebben wij een weekplate voor € 11,95 met frietjes en groente.Na de maaltijd nog zin in iets? Wat dacht u van een Coupe Brouwmeester of een Grand dessert

Vanaf 12.00 uur serveren wij ook snacks voor de lekkere trek en kindermenu’s ontbreken ook niet op onze kaart.

Voor de fietsers en wandelaars die gezellig even wat willen drinken is er altijd vers gebak en cakeuit eigen keuken maar ook een borrelgarnituur ontbreekt niet op de kaart. Dit varieert van een portie bitterballen tot aan een complete schaal met zowel koude als warme hapjes.

Bent u nog laat op pad en wilt u ’s avonds nogeen kleinigheidje dan zijn er altijd nog warmesnacks te verkrijgen of een bittergarnituur.

Bieren

Van de tap serveren wij altijd een lekker pilsjemaar ook 4 verschillende bieren die regelmatig wisselen. Wat dacht u van een fris rosébier in dezomer of een stevige herfstbok tijdens het najaar. Natuurlijk ontbreken in de winter de volle donkeresmaakvolle bieren ook niet aan de tapen in het voorjaar is het dan weer tijd voor onder andere de lentebok.

Kortom, voor een ieder wat wils